Espanyol

Manolo González: "Guanyar seria un cop sobre la taula important"

L'entrenador de l'Espanyol ha comparegut davant els mitjans en la roda de premsa prèvia al crucial partit contra l'Elx

Redacció Esport3Actualitzat

L'Espanyol arriba a la fase clau de la temporada. Després de l'empat contra l'Andorra, l'equip es troba en quarta posició, a dos punts de l'ascens directe. Aquest dissabte s'enfronta a l'Elx, equip que va cinquè, a l'estadi Martínez Valero. Un partit crucial per als dos equips de cara a l'ascens. Manolo González, entrenador de l'Espanyol, ha comparegut en roda de premsa, on ha explicat la importància del partit.

"Són partits que són finals. Guanyar seria un cop sobre la taula important. És un partit complicat, però hem d'anar a guanyar", ha explicat.

González, que ha assegurat que la primera part contra l'Andorra en l'empat de la setmana passada va ser molt dolenta, creu que es necessita més positivitat en l'entorn perico.

"De partits bons i dolents en tenim tots. Vam patinar el dia que menys havíem de patinar. Hem de generar missatges positius, s'ha de valorar que fa temps que no perdem", ha afirmat l'entrenador blanc-i-blau.

En el partit contra l'Andorra, que es va empatar 1-1, Nico Melamed va ser substituït a la primera meitat per una lesió muscular. El tècnic ha assegurat que el jugador del planter "està bastant bé" i que esperen que pugui estar disponible la setmana següent contra l'Sporting.

S'espera que el camp de l'Elx estigui ple i tingui un gran ambient, i González ha explicat que aquest fet li agrada i ha comentat quin tipus de partit espera per a aquest dissabte.

"És més bonic jugar partits així. Prefereixo jugar en un camp ple que en un de buit. Penso que serà un partit obert. Hem d'intentar controlar amb i sense pilota el rival."

L'entrenador perico també ha assegurat que el marge de millora que té l'equip és a tenir més "pausa i tranquil·litat" amb la pilota.

Convocatòria: torna Keita Balde

La llista de convocats inclou Keita Baldé després de lesió, i Cabrera, després de la sanció. Nico Melamed és baixa per lesió.

Precedents dels dos equips

El partit de primera volta entre els dos equips va ser positiu per als catalans, que es van imposar per 2-0 amb doblet de Braithwaite. En les dues temporades anteriors, els equips es van enfrontar a Primera Divisió

En la temporada 2022/2023, els pericos van guanyar 0-1 com a visitant, mentre que van empatar per 2-2 a Cornellà-el Prat. D'altra banda, en la 2021/2022, l'Elx va aconseguir la victòria per 1-2 al camp de l'Espanyol i com a local van empatar 2-2.

Dels últims 5 precedents entre els dos conjunts, l'Espanyol ha guanyat i empatat dos partits, mentre que n'ha perdut un.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut