Nahuel Guzmán queixant-se durant un partit
Futbol

Onze partits de sanció per enfocar amb un punter làser el porter rival

Aquest fet va passar a la Lliga Mexicana

Redacció Esport 3

El futbol no deixa indiferent a ningú, en aquest cas amb una acció surrealista: sancionen un jugador amb onze partits per enfocar amb un punter làser el porter rival. Aquest fet va passar a la Lliga Mexicana, en el derbi entre Monterrey i Tigres, uns dels millors equips del país.

Nahuel Guzmán era a la llotja, ja que està lesionat fins a mitjans de maig. El futbolista de l'equip felí va utilitzar aquest objecte amb la intenció de molestar el futbolista contrari, que igualment va rebre tres gols en aquest partit.

El vídeo d'aquesta acció es va viralitzar de pressa, i per això el protagonista dels fets va demanar disculpes a Esteban Andrada, que no les va acceptar. Luis Hernández, un dels millors futbolistes de la història de Mèxic, s'ha pronunciat al respecte:

"Nahuel és un idiota que no es mereix estar en el futbol mexicà. Res més, que el treguin del futbol mexicà."

A més del càstig d'onze enfrontaments sense jugar, el porter argentí també ha rebut una multa econòmica i haurà de fer treballs socials. Dibu Martínez, un compatriota seu, també ha protagonitzat una acció molt polèmica als quarts de final de la Conference League.

ARXIVAT A:
Esports
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut